Den otevřených dveří

Na začátku tohoto roku jsme se přestěhovali na novou adresu, do nových, krásných a prostorných kanceláří na Masarykově ulici, blízko dopravního uzlu Hlavní nádraží. Přijměte proto naše srdečné pozvání k návštěvě. Kanceláře se nachází v šestém patře, kam se dostanete pohodlně prostorným výtahem. Vchod do objektu se nalézá mezi restaurací KFC a lékárnou Dr.Max.

Naši pracovníci si s Vámi rádi pohovoří, představí vám naše služby a jednotlivé programy. Pro případné zájemce zde bude možnost konzultace životopisů a motivačních dopisů. Dále budete informováni o možnostech stáží a dobrovolnických činnostech v rámci programů, které nabízíme. Návštěvníkům z řad zaměstnavatelů poskytneme poradenství v rámci zaměstnávání osob se znevýhodněním.

Posláním naší neziskové organizace je podporovat pracovní uplatnění lidí se zdravotním nebo sociálním znevýhodněním v Brně a okolí, a tím přispívat ke zvýšení kvality jejich života. Pomáháme při hledání práce v rámci individuální spolupráce, skupinových kurzů a asistovaných praxí pro studenty se specifickými vzdělávacími potřebami. Poskytujeme poradenství a podporu zaměstnavatelům při zaměstnávání lidí se znevýhodněním. Naše služby poskytujeme již od roku 2004.

Pro bližší informace volejte na tel.: 732 480 749

nebo pište na: info@agapo.cz

www.agapo.cz

 

 

Holler Box